Heel geslaagde Einde Seizoen BBQ

Na een laatste training van Alem 1, ter voorbereiding op de belangrijke nacompetitie wedstrijd tegen Rood-Wit Veldhoven, werden de BBQ's aangeslingerd en al snel verzamelden de spelers van alle elftallen samen met de supporters zich voor een gezellige avond.

De avond stond echter niet alleen in het teken van het heerlijke eten en de vrolijke sfeer, maar ook het afscheid van twee bijzondere clubmensen. Teamleider en assistent-trainer Joost Stoof, die jarenlang zijn hart en ziel in het team heeft gestoken, werd hartelijk bedankt voor zijn toewijding en inzet. Spelers, staf en supporters brachten een toost uit op zijn naam, terwijl hij met een glimlach vol herinneringen om zich heen keek. Joost bouwt zijn carriere af bij Jan van Arckel waar hij bij een lager elftal het doel gaat verdedigen.

Daarna was het moment daar voor Peter van Boxtel, het bestuurslid, vice-voorzitter, de regelneef, het manusje-van-alles en een van de grondleggers van het huidige Alem 1. Zijn onvermoeibare inzet en passie voor VV Alem heeft diepe indruk gemaakt op iedereen binnen de club. Onder luid applaus en gejuich werd Peter benoemd tot erelid van VV Alem, een welverdiende eer voor zijn vele verdiensten. Met een zichtbaar geŽmotioneerde blik nam hij de onderscheiding in ontvangst, terwijl hij omringd werd door vrienden en clubleden die hem bedankten voor alles wat hij voor de club heeft gedaan.

Terwijl de zon langzaam onderging, werden er onder het genot van wat drankjes verhalen gedeeld over het verleden, het heden en de toekomst van VV Alem en zo werd deze zeer geslaagde avond afgesloten. Een nieuw bewijs van de clubgeest die VV Alem zo bijzonder maakt.

Een laatste tactische training van Alem 1

De BBQ's worden aangezet

Ook ons vrouwenteam houdt wel van een pintje

Voorzitter Tonny van Lent met het officiele gedeelte van de avond