Renovatie Plafond en Kantine
Kantine voorzien van nieuw plafond


klik op de foto voor meer foto's


De zomerstop nadert het einde en dat geldt ook voor de renovatie van de kantine van VV Alem. Juli en Augustus stonden in het teken van de van de realisatie van een nieuw plafond. De fraaie wit-oranje kleuren laten niets aan duidelijkheid te wensen over: we zijn hier in het clubhuis van VV Alem.

Onder leiding van Buildmaster Rick Leerintveld heeft een klusteam vrijwilligers, bestaande uit Werner Broekmeulen, Gerwin van der Burg, Jeroen Bakker, Robert Leerintveld, Matty Bogers, Lars Steenbekkers, Tijn Verhoeven, Pascal van der Zalm, Jeffrey Kollenburg, Ilse van Hezik, Dirkje de Leeuw, Jory Hooijmans en Kees-Jan Zwanenberg, de kantine eens goed onder handen genomen.

Een nieuw plafond inclusief dak-isolatie, waardoor alle bekabeling weggewerkt kon worden, maar de structuur van de balkenconstructie bewaard bleef. De bar, die nogal geleden had tijdens het hoog water van 2021, werd helemaal opgeknapt en het oude aan vervanging toe zijnde meubilair is vervangen. Dit heeft als resultaat dat na twee maanden keihard werken door een aantal leden, de kantine er weer fantastisch uitziet. Grote dank aan Rick en zijn vrijwilligers die deze klus super hebben geklaard! 

Foto's © VV Alem - Rick Leerintveld