VV Alem 75 jaar

Voetbalvereniging Alem hoopt op 1 september 2005 haar 75-jarig bestaan te vieren. Dit is een ongekende prestatie en daarom willen wij hier uitgebreid bij stil staan. Er is een speciale commissie in het leven geroepen die een fantastische feestweek in elkaar aan het zetten is.

VV Alem 75 jaar

Wat gaat er allemaal gebeuren?? Allereerst denken we aan onze jeugdleden. Voor hen zal er een voetbal-clinic gehouden worden onder leiding van twee bekende profvoetballers. Die dag kunnen ze er flink tegenaan gaan om de fijne kneepjes van het voetbalvak te leren. Aan het einde van de dag kunnen ze zich uit leven op klanken van de aanwezige drive-in-show.

Bij een jubilerende vereniging hoort uiteraard ook een jubileum boek. Op dinsdagavond zal dit historisch overzicht gepresenteerd worden. Als we de eerste berichten mogen geloven dan wordt het een uniek naslagwerk.

Een vereniging kan natuurlijk niet zonder leden, vrijwilligers en sponsoren. Voor deze groep hebben we ook leuke dingen in het vooruitzicht. Kijk maar eens even naar het programma!

Kortom: in de week van 30 augustus tot en met 04 september 2005 is er in Alem van alles te beleven. Wij rekenen dan ook op uw komst op een van de door ons georganiseerde dagen.

Met sportieve groeten,
De commissie 75 jaar v.v. Alem.