17-09-2023 Alem 3 - DSC 35+ 5 - 2

Verslag:
Alem 3 - DSC 35+   5-2    (3-1)

Alem 3 wint overtuigend de GVS Cup


Groots Alem 3 triomfeert in de Gat van Sientje Cup en houdt de Cup in eigen dorp.In de strijd om de felbegeerde Gat van Sientje Cup, trok Alem 3 aan het langste eind, met een eindstand van 5-2 in het voordeel van de ontketende thuisploeg.
Op veld 2 was de spanning voelbaar en het publiek hield zijn adem in terwijl deze titanen op het veld stonden. De wedstrijd begon met een vroege vuurpijl toen Freek Boere van DSC het net vond en zijn team op voorsprong zette met een onberispelijk doelpunt. Maar Alem 3 zou niet lang wachten om te antwoorden.
Gastspeler Koen van Kessel, bij zijn eerste balcontact voor Alem 3, toonde onmiddellijk zijn klasse en bracht de thuisploeg op gelijke hoogte met een prachtig doelpunt. De toeschouwers zaten op het puntje van hun stoel, toen Niek van Lent de bal achter het standbeen langs in het Kerkdrielse doel wist te tikken, waardoor Alem op een 2-1 voorsprong kwam.
Het doelpuntenfestijn ging door toen Wilbert van Boxtel het net vond en de voorsprong voor Alem uitbreidde naar 3-1. Koen de Leeuw voegde nog twee doelpunten toe aan het totaal voor Alem, dat met 5-1 de leiding nam.
Maar de DSC-35+ weigerde op te geven en vocht tot het laatste fluitsignaal. Jeroen Grandia zorgde voor een laatste streepje op het scorebord voor DSC, waardoor de eindstand op 5-2 kwam te staan.
Met de overtuigende eindstand van 5-2 blijft de beker het komende jaar in de prijzenkast van Alem

Bekijk hier het fotoverslag van dit duel

Foto's   ©2023 VV Alem - Piet van Boxtel


Doelpuntenmakers:

0-1
Freek Boere
1-1
Koen van Kessel
2-1
Niek van Lent
3-1
Wilbert van Boxtel
4-1
Koen de Leeuw
5-1
Koen de Leeuw
5-2
Jeroen Grandia


Verslag en foto's : Piet van Boxtel