20-03-2022 Alem 4 - HRC'14 5 4 - 2

Alem 4 - HRC'14 5   4-2    (0-1)

Zege voor slordig Alem 4

Al in de eerste minuut kwam Alem 4 op achterstand. Een onbeduidend schotje rolde tussen de handen en door de benen van Alem-doelman Lucas Steenbekkers in het Alemse doel.
Alem 4 moest in de achtervolging, maar speelde slordig, Alem was voetballend veel beter dan HRC'14, maar vergat voorin de trekker over te halen en liet achterin steken vallen, die gelukkig voor de oranjehemden niet aan HRC'14 5 besteed waren. Voor rust werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft werden de duimschroeven door Alem 4 nog eens aangedraaid en ook het vizier stond in het tweede bedrijf beter afgesteld. Ben van Boxtel schoot weliswaar nog tegen de HRC'14 doelman aan, maar de rebound werd door Jorge Reuvers keurig met het hoofd afgewerkt: 1-1. Het volgende Alemse doelpunt was er een met Jaap van Boxtel en Niek van Lent in de hoofdrol. Na een door scheidsrechter Enciso-Garcia toegekende vrij trap voerden Van Boxtel en Van Lent een toneelstukje op met als uitkomst dat Niek van Lent de vrije trap binnenschoot.
Even later begon Ben van Boxtel aan een rush, waarvan iedereen zich afvroeg: waar gaat dit eindigen? Van Boxtel slalomde behendig door de Hurwenen/Rossumse defensie en schoof de bal diagonaal in de verre hoek. Vervolgens liet Jorge Reuvers nog maar eens zien ook over een puike vrije trap te beschikken: 4-1.
In de slotfase besloot Alem-keeper Steenbekkers nog maar eens een cadeautje uit te delen zodoende bracht HRC'14 5 de 4-2 eindstand op het scorebord.